Menukaart


Voorgerechten_Soepen_Vleesgerechten_Visgerechten_Nagerechten_Lunchkaart_Wildgerechten_Restaurant Special


Rib-eye van het Irisch Prime beef € 23,50
geserveerd met rode port / laurierjus

Biefstuk van de haas omwikkeld met spek € 24,75
geserveerd met champignons en ’n jus van rode wijn en kruidnagel

Varkenshaas € 19,90
geserveerd met uien speksaus

Spies van lam € 22,50
geserveerd met kruidkoeksaus en rode wijn bospaddenstoelensaus

Wiener Schnitzel € 17,50
varkenssnitzel geserveerd met jachtsaus of klassieke paprikasaus

Schnitzel “Koenders” € 18,90
varkenssnitzel geserveerd met gebakken champignons, ui en ham en met kaas overbakken

Kalfssukade € 21,50
geserveerd met jus van bokbier en speculaas

Tamme eendenborst € 22,00
geserveerd met een saus van Drambuie

Spare – Ribs € 17,20
geserveerd met diverse koude sausjes

Laat u verrassen € 25,50
wisselend vleesgerecht subtiel bewerkt door onze keukenbrigade



Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel en groente garnituren
Reserveer online Bekijk de menukaart Aanmelden nieuwsbrief

Agenda



Zaterdag 2 maart 2019
80-s Party

Woensdag 13 maart 2019
Stratenschiettournooi

Donderdag 14 maart 2019
Stratenschiettournooi

Meer


Terborgseweg 61
7084 AB Breedenbroek
Tel: 0315 - 65 13 04