Menukaart


Voorgerechten_Soepen_Vleesgerechten_Visgerechten_Nagerechten_Lunchkaart_Wildgerechten_Restaurant Special


Rib-eye van het Irisch Prime beef € 23,50
geserveerd met rode port / laurierjus

Biefstuk van de haas omwikkeld met spek € 24,75
geserveerd met champignons en ’n jus van rode wijn en kruidnagel

Varkenshaas € 19,90
geserveerd met uien speksaus

Spies van lam € 22,50
geserveerd met kruidkoeksaus en rode wijn bospaddenstoelensaus

Wiener Schnitzel € 17,50
varkenssnitzel geserveerd met jachtsaus of klassieke paprikasaus

Schnitzel “Koenders” € 18,90
varkenssnitzel geserveerd met gebakken champignons, ui en ham en met kaas overbakken

Kalfssukade € 21,50
geserveerd met jus van bokbier en speculaas

Tamme eendenborst € 22,00
geserveerd met een saus van Drambuie

Spare – Ribs € 17,20
geserveerd met diverse koude sausjes

Laat u verrassen € 25,50
wisselend vleesgerecht subtiel bewerkt door onze keukenbrigade



Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel en groente garnituren
Reserveer online Bekijk de menukaart Aanmelden nieuwsbrief

Agenda



Woensdag 26 december 2018
Kerst Brunch 2018

Woensdag 26 december 2018
Kerst a la carte 2018

Meer


Terborgseweg 61
7084 AB Breedenbroek
Tel: 0315 - 65 13 04