
Menukaart
Voorgerechten_| Soepen_| Vleesgerechten_| Visgerechten_| Nagerechten_| Lunchkaart_| Wildgerechten_| Restaurant Special
Rib-eye van het Irisch Prime beef € 23,50
geserveerd met rode port / laurierjus
Biefstuk van de haas omwikkeld met spek € 24,75
geserveerd met champignons en ’n jus van rode wijn en kruidnagel
Varkenshaas € 19,90
geserveerd met uien speksaus
Spies van lam € 22,50
geserveerd met kruidkoeksaus en rode wijn bospaddenstoelensaus
Wiener Schnitzel € 17,50
varkenssnitzel geserveerd met jachtsaus of klassieke paprikasaus
Schnitzel “Koenders” € 18,90
varkenssnitzel geserveerd met gebakken champignons, ui en ham en met kaas overbakken
Kalfssukade € 21,50
geserveerd met jus van bokbier en speculaas
Tamme eendenborst € 22,00
geserveerd met een saus van Drambuie
Spare – Ribs € 17,20
geserveerd met diverse koude sausjes
Laat u verrassen € 25,50
wisselend vleesgerecht subtiel bewerkt door onze keukenbrigade
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel en groente garnituren

Agenda
Zaterdag 2 maart 2019
80-s Party
Woensdag 13 maart 2019
Stratenschiettournooi
Donderdag 14 maart 2019
Stratenschiettournooi
Meer


Terborgseweg 61
7084 AB Breedenbroek
Tel: 0315 - 65 13 04